Acer v3-551g için bios lazım

gennosuke

Acer v3-551g amd a10 4600m işlemci ati radeon 7670g +7670 m 2gb ekran kartı için bios lazım yardımcı olabilir misiniz?

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Trbios hocam sırasıylamı yüklemeliyim sadece 2.0 olanı mı yüklemeliyim.

hocam siz teknik servis işilemi ugraşıyorsunuz yoksa kullanıcımısınız anakartın üstünde revizyon kodu 2.0 ise 2.0 kullanın ama 1.0 onu kullanın son kullanıcı iseniz bios yazmayi flastan denemeyin flas feyahuta msdos kipinden olmayacaktir bilginize

gennosuke

Hocam sadece kullanıcıyım.ankartımın va50_cm olduğunu biliyorum o kadar acer sitesinden indirip bios güncelledim. Uzun süredir sitede güncelleme verilmiyor onun için yardımınızı istedim

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Hocam sadece kullanıcıyım.ankartımın va50_cm olduğunu biliyorum o kadar acer sitesinden indirip bios güncelledim. Uzun süredir sitede güncelleme verilmiyor onun için yardımınızı istedim

hocam burda buluana bioslari emprom cihazlari ile yazila biliyor eger emprom üzerinden yazmaz iseniz direk makine susacaktir bilginiz olsun guncel bios sitesi vermiyorsa mod bioslari çıkmışmı bakınız iyi forumlar

gennosuke

Bugün youtube da bin uzantılı biosların nasıl hazırlandığını izledim anladım ki yakın zamanda yapabileceğim bir şey değil.Acer ın sitesinden indirip çift tıklayarak yüklediğimiz exe uzantılılar gibi değil.Şansıma yapabileceğim işe benzemiyor.Yardımın için teşekkür ederim TRbios

turknet33

ustam bu bios dosyası senin işini görmez eeprom cihazı ile yazılır bu dosyalar usb bellek ile yazılan bios değil