eskehacettepe
- Tepki
- 0
Rank
Rank
Rank
Rank
Rank
mrb hocam hata pack hatasi programdan kaynaklıda olabilir hocam
Rank
Rank
Rank
olmuyor her proğramı denediysem team atsam baksanız rica etsem
Crack Dosyasını programın olduğu klasöre al ve yönetici olarak çalıştır.selamün aleyküm acronis true iamge 2021 39216 patch olmuyor çözümü nedir file name hatası veriyor patch dosyasında
Rank
Rank
Özelden mesaj gönderdim kontrol edersiniz. İyi günler dilerim.@gobrasoft ustam akşam müsaitmisin akşam versem olurmu dosyayı
Rank
gördüğüm kadari ile program dizini bulamıyor hocam pack kurulu oldugu bolume atip yönetiçi olarak çalıştırınız.Crack Dosyasını programın olduğu klasöre al ve yönetici olarak çalıştır.
Rank
ustam ben bakmak isterim kaçak programları ezberledim gibi bişe oldu@gobrasoft ustam akşam müsaitmisin akşam versem olurmu dosyayı
Rank
Rank
ne kodu hocam pek anlayamdım ama@Trbios ustam günaydın nasılsın ustacığım bu kodlar çalışıyormu bakabilirmyiiz acaba konuyu okudum anlayamadım nasıl çalıştıracağız kodları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.başdan ağaşı okudum ama laptopa format atcaktım ben
Rank
@Trbios ustam günaydın nasılsın ustacığım bu kodlar çalışıyormu bakabilirmyiiz acaba konuyu okudum anlayamadım nasıl çalıştıracağız kodları
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.başdan ağaşı okudum ama laptopa format atcaktım ben
Rank
Rank
Rank
arkadaşalr bana ses ve chipset dosya ve kurulum parametre lazım acer aspire 5736z çalışan googoleda yok bulamadım acil bana lazım
Rank
Rank