ASUS K54LY REV2.0 Start verince değişik davranış sergiliyor

rmzn123er

Start veriyorum 1.20 amper çekiyor aniden 0 ampere düşüyor sonra yeniden 1.20 çekiyor tekrardan 0 ampere düşüyor 3.açılışta 1.50 amper sabitleyip görüntüyü veriyor daha önce başınıza gelmiş olabilir yardımcı olur musunuz ? (cihazda sanki cmos yokmuş gibi açıyor )

rmzn123er

-Bios yazdım 3-4 tane denedim olmadı gene tekrarladı.
-Laptop kendi ekranına da geç veriyor harici monitöre de amd ekran kartı var cihazda

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
-Bios yazdım 3-4 tane denedim olmadı gene tekrarladı.
-Laptop kendi ekranına da geç veriyor harici monitöre de amd ekran kartı var cihazda

daha önce bios yazdım demişsin bazibios verisyonlarında me bios yazman gerekiyor makina widow ta açılınca sitesinden orjinal biosunu indirip windows üzerinden kurmaya çalıştınızmıgeç görütü vermeme sebelerinden biride me bios yani clear bios olmasi window üzerinden orjinal bios dosyalarını indirip yazarmisin tekrardan

Arzalı me bios
Saglam me bios

rmzn123er

-Güzel bir noktaya değinmişsiniz ustam bu dediğinizi deneyeceğim
-Not: Clean me region denedim aynısı yapmıştı sizin dediğinizi yarın sabah denerim sonucunu yazarım olumlu olumsuz.

rmzn123er

Windows üstünden güncelleyemedim laptop winflash yüklemiyor hata veriyor sürekli bios editlesem mi acaba

- Cihazı topladım sistem kurdum ekran kartını yükledikten sonra yeniden başlattım masaüstü gelmedi siyah ekran ekran kartı Amd Radeon Hd 7400m sorun ekran kartından bilgilendirmek için yazdım.

Son düzenleme:

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
teşekür ederim bugun aynı araza geldi halletim eline saglık