TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

Asus n552vw

Karagücük Elektronik

Moderatör
Moderatör
Tepki
28

Rank

merhabalar pegatron modeli hatırlamıyorum anakart sahip bilgisayarım. Batarya bitince adaptöre takınca otomatik start alıyor ve kapanıyor bıos sıfırlıyor sonra kendiliğinden tekrar açılıyor bios pili yok biri bios pili lehimle dedi nasıl yapacam bilmiyorum bilgisi olan dostlarım var mıdır?:eek:

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
296
Web
www.Trbios.com

Rank

merhabalar pegatron modeli hatırlamıyorum anakart sahip bilgisayarım. Batarya bitince adaptöre takınca otomatik start alıyor ve kapanıyor bıos sıfırlıyor sonra kendiliğinden tekrar açılıyor bios pili yok biri bios pili lehimle dedi nasıl yapacam bilmiyorum bilgisi olan dostlarım var mıdır?:eek:

bios pili ana kart üzerinde yok ise bataryadan alıyordur bataryadan alıyordur batarya durumun ne durumda bittik mi ? bittikse değiş sorunun çözülecektir harici pil takılmayan ana kartlarda bios gücü bilgisayarın bataryasından alır.

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
296
Web
www.Trbios.com

Rank

Evet ustam bataryasız kullanmanın yolu yok mudur
bataryasız kullanmanın yolu cihazı sök bios pili bolümü var ise hurda ana kart lardan sök anakartin üstünde bil yucasi cizimi mevcuttur + - kombinasyonun kaymetmeden yuvayı takıp deneyiniz toshiba c50 serisinden yapmiştirm öyle hatırlıyorum asus bakma lazım anakrtın fotosunu atarsan arkalı önlü baka biliriz.

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi