Asus N61JV Uma

acibiber2

arkadaşlar merhaba, elimde n61jv nin bir anakartı mevcut, Nvidia gt325 in arızalanması sebebiyle iptal etmek istiyorum. nvidia biraz fazla ısınıyor ki sistem tam açılacakken kapanıyor. Güç diyotlarını vs bulamadım. fakat başka seri olan N61JQ (ati) nin boardviewleri mevcut elimde. isteyen olursa onu paylaşabilirim. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
arkadaşlar merhaba, elimde n61jv nin bir anakartı mevcut, Nvidia gt325 in arızalanması sebebiyle iptal etmek istiyorum. nvidia biraz fazla ısınıyor ki sistem tam açılacakken kapanıyor. Güç diyotlarını vs bulamadım. fakat başka seri olan N61JQ (ati) nin boardviewleri mevcut elimde. isteyen olursa onu paylaşabilirim. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

bu anakartı şemasını paylaşsam işini görümü anarşıtdığım kadarı ile uma anaakrtı yok ama anakartın üzerindekini yazarsanız tam anlamıyla araştırmak isterim iyi forumlar saygılarimla

acibiber2

Merhaba, N61JV Main Board REV 2.0 hannstar j MV-4 Yazıyor boardda. nvidia çipi aşırı ısıdan yanmıştı ondan iptal etmek istiyorum. şemasından buldum fakat neyleri iptal edeceğimi anlamadım. fotoğraflarını ekleyebilirim boardın.

acibiber2

hocam tekrardan merhaba, işlemcimi aldım ve sistemi denedim. Nvidia ortalarda gözükmüyor. kendi kendini uma yaptı sanırım :). yardımlarınız için teşekkür ederim. N61JQ nun boardviewlerini paylaşacağım birazdan.

acibiber2

Konuyu güncellemeyi unutmuşum :) Ustalarım denemem sonucunda, chipi söküp çalıştırdım cihazı. 1 ay civarı sorunsuz kullandım da sonradan anakart kendi kendine kapanmaya başladı. açılmadan kapanıyordu. uma dan mı kaynaklı bilmiyorum fakat chip olmadan çalıştırdığımız zaman bir problem olmadan çalışıyor cihaz. eğer elinizde ölü bir n61jv kart varsa deneyebilirsiniz. (kart çoktan donör olarak kullanıldı.)