TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

Asus X555YI model Asus Laptop bios dosyası yardım.

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

Asus X555YI model Asus Laptopun biosu silindi aparat ile flashlayacağım fakat sitesindeki bios dosyaları olmuyor. bin dosyası gerekiyor. Elinde bios dosyası olan veya dump edebilecek bir arkadaş var ise paylaşır ise çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

Evet Üstad. Biryerde buldum DG ve Yİ olarak paylaşılmıştı fakat yükleme yapmama rağmen bir tepki vermedi. Cihazın ekranı açılacakmış gibi olup gidiyor sürekli. Bilemiyorum belki benim bulduğum dosyada sorun olabilir. X555DGAS olarak.

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

hocam ec ile beraber verdim bi denerseniz AMD Bios + EC .

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

hocam ec ile beraber verdim bi denerseniz AMD Bios + EC .

Ya sen nasıl bir kralsın. Üstadım Allah razı olsun. Çöp bilgisayara hayat geldi. İyiki varsın ne diyeyim. Allah senden razı olsun. Sıkıntısız çalıştı bilgisayar. Adını vermiyeyim bir forum var tam 1 hafta yalvardım üyelik onayı için şu bios dosyası için onaylamadılar. Gerçekten verdiğin büyük hizmet üstad. Tekrar tekrar tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

Akın usta sağlam adamdır..
elektronik bilgisi ve geçmişi çok sağlamdır..

İyiki böyle ustalar memleketimizde var üstadım. Ve bilgilerini bizimle paylaşıyor ve yardımcı oluyor. Yoksa makineyi çöpe at gitsin. Kimse yardımcı olmak istemiyor. Allah razı olsun ne diyeyim. İyi ki varsınız.

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

herşey için sizde saolun ben bişi bilmiyom sadece hadimi biliyorum ustalarım ama site suistimale ugruyor mail onayini açaçağim bende telefonla onay sitemide getirceğim allahin izni ile çunki bakıyorum sallamasyon maillerle üye olunuyor sizce bun boylemi yapmaliyim yoksa herkes salamasyon mail ve telefonlamı yapalim :)

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

herşey için sizde saolun ben bişi bilmiyom sadece hadimi biliyorum ustalarım ama site suistimale ugruyor mail onayini açaçağim bende telefonla onay sitemide getirceğim allahin izni ile çunki bakıyorum sallamasyon maillerle üye olunuyor sizce bun boylemi yapmaliyim yoksa herkes salamasyon mail ve telefonlamı yapalim :)

Usta bazı forumlarda gördüm de bu olaydan çok şikayet etmişler. Herkesin sadece bilgi alıp hiçbir fayda sağlamadığından bahsetmişler. Biraz haklılar da sanki ama aradığım bilgi o forumda olmasına rağmen beni kabul etmediler. O dosyalara erişemedim. Bu da kötü bence. Mesela siz de öyle yapsaydınız pc mi kurataramayacaktım. O nedenle çok şanslıyım. Ama suistimal varsa usta bunun önünü almalısın. En azından evet telefon ile üyelik sistemi ve mail onay bence de iyi olur. Tabi bu benin fikrim en iyisini sizler bilirsiniz. Çünkü başıma gelen olay ile anladım ki sitede değerli bilgiler ve dosyalar mevcut. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi