TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

casper c700 bios dosyaları

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

enkomik

Tepki
19

Rank

Casper C700 Ekran Kartı Nvidia 940m Ünlem işareti atıyor buradaki biosları denedim
Medion P6661 denedim ama bir türlü düzeltemedim. p6661 GeForce GTX 950M kullanıyor.
P6657 940m kullanıyor Elinde olan varsa denemek istiyorum. yada başka bir çözümü olan varsa
fikrini dinlemek isterim. Teşekkürler.

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

Ustam bios boyutu ne. 4mb 8mb ? Orjinal bios dosyası paylaşma imkanınız var mı ? Birde cihaz seri numarası yazıyor ise paylaşırmısınız. ?

enkomik

Tepki
19

Rank

Ustam bios boyutu ne. 4mb 8mb ? Orjinal bios dosyası paylaşma imkanınız var mı ? Birde cihaz seri numarası yazıyor ise paylaşırmısınız. ?
8 mb Dosya boyutu. c500 için olan biosu yüklediğimle stabil çalışıyor ama ekran kartı ünlem veriyor. önceki biosu 2.1 idi ondada usbler çalışmıyordu

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

8 mb Dosya boyutu. c500 için olan biosu yüklediğimle stabil çalışıyor ama ekran kartı ünlem veriyor. önceki biosu 2.1 idi ondada usbler çalışmıyordu

Bu yedek orjinal yedek mi? Usb ler çalışmayan yane. Bir de ürün seri no paylaşabilirmisiniz. Orjinal bios dosyası ile karşılaştırmak istiyorum. Gerekir ise editlenir.

enkomik

Tepki
19

Rank

Clean Me yi denedim ilk açtığımda ünlem kalktı ama kapatıp açınca yine ünlem geri geldi.
Orjinal bios yok ama bana geldiğindeki usblerin normal çalışmadığı diyeyim biosunu yüklüyeceğim.
mouse,flash bellek çalışıyor ama harici diskleri görmüyor

Ekli dosyalar

• c700 etiket.jpeg
    c700 etiket.jpeg
    307.2 KB · Görüntüleme: 3

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

Ustam anladığım kadarıyla bu anakart casperin D15S anakartı. C5A - C5K - C7K tüm modellerine aynı bios dosyasını veriyor. Aslında çalışması gerekiyor. Ekte verdiğim 1. bios dosyasını tek başına deneyin öncelikle. Ayrıca pc açıldığına göre windows üzerinden orjinal update dosyasını yüklemeyi denediniz mi ? Şayet denemedi iseniz verdiğim bios dosyası da çalışmaz ise hernagi çalışan bir bios dosyası ile pc açtıktan sonra windows üzerinden güncelleştirme deneyin 2. bios dosyası ile.

1. Bios :

2. win bios:

enkomik

Tepki
19

Rank

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi