TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

Casper CHU bios sorunu

acibiber2

Tepki
1

Rank

sitedeki neredeyse tüm biosları denedim. orjinal biosunu da backup aldım fakat ch341a eeprom um orjinal backupu yüklerken timed out hatası veriyor. anakart zaten zor görüntü veriyordu şimdi hiç :D
MT55IN-P1 onboard 4.nesil anakartım. Başka bios var ise paylaşırsanız sevinirim.

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

sitedeki neredeyse tüm biosları denedim. orjinal biosunu da backup aldım fakat ch341a eeprom um orjinal backupu yüklerken timed out hatası veriyor. anakart zaten zor görüntü veriyordu şimdi hiç :D
MT55IN-P1 onboard 4.nesil anakartım. Başka bios var ise paylaşırsanız sevinirim.

bios chip okuyormu hocam

Trbios

Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

birde anakart üzerinde rev kodlari ile yazamısınızoyle bakalim ustam

Trbios

Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

MT55INP1.V.01
CASPER CHY 4200-8N45A-N

Video kartları intel hd460
Nvidia 740m
İşlemci i5-4200m
Board-mt55InP1-v-01
Pn: 15bft9-011000

çalışıyor (teşekkürler), ancak görüntü geç geliyor.

mükemmel iş.

acibiber2

Tepki
1

Rank

MB: MT55INP1.V.01
PN 15BFT9-011000
255.58*194.07*1.2MM 8L
İntel celeron 4.nesil cpu
nvidia yok DGPU board
Casper CHU modeli.

acibiber2

Tepki
1

Rank

eeprom ile yazarken ilk çipin bilgiler gözüküyor, erase yaptıktan sonra çip other unkown oluyor. eepromu çıkartıp taktıktan sonra düzeliyor. verify hiç olmuyor. bin dosyaları yazılıyor sorun çıkmadan. Az önce bir kaç biostan sonra hepten susturdum. inşallah yeni bioslar çalışır :).

Trbios

Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

eeprom ile yazarken ilk çipin bilgiler gözüküyor, erase yaptıktan sonra çip other unkown oluyor. eepromu çıkartıp taktıktan sonra düzeliyor. verify hiç olmuyor. bin dosyaları yazılıyor sorun çıkmadan. Az önce bir kaç biostan sonra hepten susturdum. inşallah yeni bioslar çalışır :).

hocam epromda genelde krem flex kalintisi oldugu zaman ayakar temas etmeyince bu hatalar ortaya cikiyor chip bir temizle emproma oturturuken kelinle hafif baskı uygularsan düzeliyor bu senlik bişi değil chipfazla isidan dolayida bozulma ihtimali oluyor bilgin olsunbaşka model 64 ise 64 mb bios chip tak eskibiosunu bir kenera koy kaybetme

acibiber2

Tepki
1

Rank

Start pinini bulamadım birde, bios çipini değiştirdim şimdi de start veremiyorum. start tuşu eridi bende kısadevre ettirmek istiyorum.

acibiber2

Tepki
1

Rank

sorunu sanırım çözdüm artık start alabiliyor. fakat hdd ışığı ve power ışığı yanıyor. sanırım bir aygıtı tanımadı. bu geç açılıyor olarak attığınız biosu kurdum en son o şekilde start alabiliyor. start verince hdd varken/yokken hdd ışığı hep yanık kalıyor.

acibiber2

Tepki
1

Rank

hocam çok saçma bir şey oldu, bu hdd ışığı hiç sönmeden sabit yanıyor demiştim. öyle de duruyor ama bilgisayar açılıp windowsa giriyormuş bile. kendi lcd si olmadığı için hiçbirşey göremiyordum rasgele kurcalarken fark ettim. bios için teşekkürler. üstteki geç açılıyor dediğiniz biosu yükledim o ile çalışıyor şu anda. (bu yazıları o bilgisayar ile yazıyorum).

comprtek

Tepki
0

Rank

Arkadaşlar CHU 4. Nesil işlemcili casper var elimde ancak ekran kartsız cihaz bunun için bios lazım ??

Trbios

Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

Arkadaşlar CHU 4. Nesil işlemcili casper var elimde ancak ekran kartsız cihaz bunun için bios lazım ??

Hocam anakart modelini rev kodlarini paylasirsaniz yardimci olunur zade ekran karti olmadigini yazmisin dene istersen yada forumda anakart kodunu gosterip bios isteyin

turknet33

Tepki
0

Rank

bu biosun usbden atılanı varmı eeprom cihazım bozuldu usb olanı lazım

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi