TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

Casper h36fd rev2.1 niwida bios

matrix37

Tepki
0

Rank

merhaba casper h36fd rev2.1 bios dosyasına ihtiyacım var. forum üzerindeki dosya çalışıyor ama sürümü 201 . bu sürümde de casper yazıyor devamını sürmüyor(bazen sürüyor ama nadiren).2 3 defa farklı windows attım sorun aynı . biosu yükseltmeye çalıştım dosyasını bulamadım. biosun yeni versiyonu en az 202 veya 203 versiyonuna ihtiyacım var.

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

merhaba casper h36fd rev2.1 bios dosyasına ihtiyacım var. forum üzerindeki dosya çalışıyor ama sürümü 201 . bu sürümde de casper yazıyor devamını sürmüyor(bazen sürüyor ama nadiren).2 3 defa farklı windows attım sorun aynı . biosu yükseltmeye çalıştım dosyasını bulamadım. biosun yeni versiyonu en az 202 veya 203 versiyonuna ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

• H36FD REV 2.1.rar
    1.7 MB · Görüntüleme: 8

matrix37

Tepki
0

Rank

verdiginiz bios bin dosyalarının ikisinide yukledim . ama ekrana görüntü vermedi. ardın dan kendi bios dosyamı yükledim (EC yi yuklemedim). suan açtı.arıza aynı.bios sürümü 201 . biosu usb ile güncelleme çalışıyorum ama güncelleyemiyorum . boot yapıyorum rufus üzerinden . ama dos ekranı gelmiyor. esc ile pop ekranından flash bellegimi seçmek istiyorum ama enter lemiyor. bunu yukseltmenin başka yolu varmıdır? yada bir yerimi atlıyorum?bios dosya dökümanları için teşekkürler.

Trbios

Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

verdiginiz bios bin dosyalarının ikisinide yukledim . ama ekrana görüntü vermedi. ardın dan kendi bios dosyamı yükledim (EC yi yuklemedim). suan açtı.arıza aynı.bios sürümü 201 . biosu usb ile güncelleme çalışıyorum ama güncelleyemiyorum . boot yapıyorum rufus üzerinden . ama dos ekranı gelmiyor. esc ile pop ekranından flash bellegimi seçmek istiyorum ama enter lemiyor. bunu yukseltmenin başka yolu varmıdır? yada bir yerimi atlıyorum?bios dosya dökümanları için teşekkürler.

elinizdeki bios dosyasini yuklermısın 206 olani

matrix37

Tepki
0

Rank

hocam 203 202 versiyonlari linizde varmi varise paylaşin düzneleyelim

hocam ilgin için teşekkürler bilgisayara orjinal bios larını yazdım bilgisayarın şuanda hiç açılmama sorunu var biraz fazla bios yazmıştım. açılmama sorununu halledeyim ondan sonra bios ayarlarına bakayım . bu açılmama soru yani ışıkları hiç yanmıyor.başına bu şekilde bir sorun geldimi . anakartta kısa devre gözükmüyor.
ilgin için tekrardan teşekkürler

birde bu hatalı bios dosyalarını nasıl düzenliyorsunuz?

Trbios

Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

bios kaynaklidir chip leri konrol edinix hatali bioslari hex editörü ile konrol ediyoruz iyi çalişmalar

matrix37

Tepki
0

Rank

merhaba hocam bilgisayarı şuanda calıştırdım.arıza bios entegresi bozulmuş . şu anda bios versiyonu 201 bunun üzerine çıkamıyorum. esc pop menusunde flash bellegımı seçtirmiyor. enter komutu çalışmıyor.ben orijinal bios dosyalarını ekliyorum. bunları düzenleyiverirseniz sevinirim . kolay gelsin

orijinal bios linki:

residense

Moderatör
Moderatör
Tepki
8
Web
www.qmatiksistemleri.com

Rank

Merhabalar aynı durumu yaşadım
Harici klavye takıp biosta bir ayar var(inan hiç hatırlamıyorum) düzeltmek gerekiyor.

Bios sağlam biosta ki ayarı bulun

sinancolor

Tepki
0

Rank

Abilerim selamlar. Bu Bin uzantılı biosu nasıl yazıyorsunuz ? Bende Casper H36FD anakart var. Vestel logosu ile açılıyor. Saçma saPAN bı is yapmışlar.

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

Abilerim selamlar. Bu Bin uzantılı biosu nasıl yazıyorsunuz ? Bende Casper H36FD anakart var. Vestel logosu ile açılıyor. Saçma saPAN bı is yapmışlar.
Burada paylaşılan biosları masaüstünden (windows üzerinden) yazdıramazsınız. Eeeprom programlayıcı ile direk anakart üzerindeki bios çipine yazmalısınız.

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

Ayrıca bilgisayarın işlevinde bir sorun yok ise müdahale etmemenizi öneririm. Birçok bilgisayar modeli farklı marka altında satılmakta. Vestel ile aynıdır. Söylediğim gibi işlevde sorun yok ise müdahale gereksiz. Aksi takdirde söylediğim gibi bir eeprom cihazı ile müdahale etmek gerekir. Bilginiz yok ise eğer bir bilgisayarcıdan destek almanızı öneririm. Veya siz bilgisayarı tamire götürdüyseniz ve vestel logolu bios yüklendi ise yine oradan destek almanızı öneririm.

sinancolor

Tepki
0

Rank

Hocam durum şu ki makina deli gibi fan açıyor. Bildiğiniz saç kurutma makinası modunda . Ayrıca Windows 7 attıktan sonra Açılış logosu böyle saniye saniye dönüyor. Nefret ettirdi kendinden makina. Bu arada ben bilgisayarcı değilim :) kendim yapmaya çalışıyorum birikimlerimle. Daha önce ati ekran kartlı model vardı .o kart çöp olmuştu şimdi Nvidia model olanı satın aldım ama velakin bunda da bu sorun var. Cmd komutu ile yazdırılan bios elinde olup bana destek vermeye çalışan olursa çok minnettar olurum. Zordayim . Lütfen yardımcı Olun.

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi