TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

çin malı x58 anakart bios güncelleme nasıl yaparım

lohamza

Tepki
0

Rank

S.A çin malı x58 anakartım var x5660 6 çekirdek işlemciyi 5 çekirdek görüyor
bazende kendi kendine restart atıyor
acaba bios işlemciyi desteklemiyordami çekirdek görünmüyor
nasıl güncellerim

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

merhaba konuyu açtıgınız için teşekur edrim işletim sitemi bilgileriniz nedir ve işlemciyi değiştikten sonra cihaza format atma şansınız oldumu genelde windows 8 ve 8.1 karşılaşılan bir durum işlemci değişseniz bile eski işlemcinin çekirdek sayısını görüyor enteresandır ki ama ben formatladim diyorsanız anakartın tam modeli yazıyor ise bizle paylaşın bios dump bakalım

lohamza

Tepki
0

Rank

merhaba konuyu açtıgınız için teşekur edrim işletim sitemi bilgileriniz nedir ve işlemciyi değiştikten sonra cihaza format atma şansınız oldumu genelde windows 8 ve 8.1 karşılaşılan bir durum işlemci değişseniz bile eski işlemcinin çekirdek sayısını görüyor enteresandır ki ama ben formatladim diyorsanız anakartın tam modeli yazıyor ise bizle paylaşın bios dump bakalım

WİNDOWS 10 FORMAT ATILDI
programda görünen
anakart: koloe x58
bios sürümü: 080016
bios türü: amı 07/31/2019
çipset: intel tylersburg 5520

biosda görünen
AMIBİOS
VERSİON: D-X58 V1.6
ID:X58T6000

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

shenzhen koloe motherboard factory diye bir firam üretimi firmanya ulaşmaniz gerekiyor internete bu kart lar hakkında herhangi bir bilgi paylaşim vs bulunmamakta yada yada bios yok yani

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi