TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

Exper xcellerator q5v-g08 bios talebi

asdweqfd

Tepki
0

Rank

Exper xcellerator q5v-g08 için bios varmıdır? sistem i7 4720hq gtx 960m 16gb ram

asdweqfd

Tepki
0

Rank

elimdeki 2 adet numara var buldum ama bunlar olup onmadığından emin değilim istediğiniz bilginin ilki; 5C4606FA-192F-453A-B299-7B4483700049 ikincisi; 4483700049 sistem bilgisinde bunlar var s.jpg

Son düzenleme:

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

elimdeki 2 adet numara var buldum ama bunlar olup onmadığından emin değilim istediğiniz bilginin ilki; 5C4606FA-192F-453A-B299-7B4483700049 ikincisi; 4483700049 sistem bilgisinde bunlar var Ekli dosyayı görüntüle 464

bu numaralar experin üzerine yapıştırdığı kuçuk etiket numaralardır stok takıbi için bunu istemiyorum hocam anakartın üretici umarasi lazim ancak böyle yardimci olabilirim yada eski biosunuz kopyalayip bize gönderirmisiniz bios düzenleyip gönderelim

asdweqfd

Tepki
0

Rank

biosu nasıl kopyalayıp gönderebilirim? bu laptopu daha önce hiç güncellemedim biosunu ondan pek bilgim yok ayrıca o monster abra için verdiğiniz linkten rom u aldım tavsiye ettiğiniz bir flash lama aracı varmıdır daha önce hiç kullanmadığım içinde bilgim yok

Trbios

Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

biosu nasıl kopyalayıp gönderebilirim? bu laptopu daha önce hiç güncellemedim biosunu ondan pek bilgim yok ayrıca o monster abra için verdiğiniz linkten rom u aldım tavsiye ettiğiniz bir flash lama aracı varmıdır daha önce hiç kullanmadığım içinde bilgim yok

bakın hocam burdaki bioslar bilgisayarcıların yani bizim paylaştiğimiz bioslar emprom cihazi ile yaziyoruz biz bu bioslari kendi yazdiğiniz win üzerinden yazılan bioslar deği flash lama desteği saglamiyoruz biz bu bioslari anakartan söküp bios makinasina bağlayip yaziyoruz

asdweqfd

Tepki
0

Rank

yani kendi ürettiğiniz bios bunlar resmi değil yanlış anlamadıysam ben size şuanki rom u da kopyalıp göndersem içinde modifikasyon yapacağınızdan oda resmi olmayacak abra nın sürümü expere denemekten de vazgeçtim şimdi sonuçta marka farkı var makinaya zarar vermekte istemem hiç dokunmasam daha iyi ilginize teşekkür ederim yinede.

Trbios

Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

yani kendi ürettiğiniz bios bunlar resmi değil yanlış anlamadıysam ben size şuanki rom u da kopyalıp göndersem içinde modifikasyon yapacağınızdan oda resmi olmayacak abra nın sürümü expere denemekten de vazgeçtim şimdi sonuçta marka farkı var makinaya zarar vermekte istemem hiç dokunmasam daha iyi ilginize teşekkür ederim yinede.

anladimki siz bilgisayarci değilsiniz galiba çalışan cihaza bios neden yazıyorsunuz ? gördügünüz bir problemi var yoksa donanım desteklemem gibi bir sorunumu var ? onu anlamiş değilim birde nick girmisiniz gerçek nickiniz mi birdaha bur siteye ugrasanız bu nick girebilecekmisniz? çunku bana sanki rasgele basılmış har gibi geliyor iyi forumlar

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi