Rank
T6 BTC-202B 94V-0 E220370 anakart kodu tam olarak bumudur hocammerhaba arkadaşlar bana acilen Grundig marka laptopun BTC-202B anakartının bios dump dosyası lazım elinde olan varsa verirse çok sevinirim..
Rank
Rank
üstad cihazın marka ve modeli Grundig UBS İ5 V2T6 BTC-202B 94V-0 E220370 anakart kodu tam olarak bumudur hocam
casper btc-202b 94v-0 casperinda var boyle bir modeli ?
Rank
teşekkür ederimUstam ozaman linkte 2 adet bios var 4ve 8mb olarak uygun olanı denermisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rank
allah razı olsun senden..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Clean :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rank
Ne demek ustam. Cümlemizden . Çalışır ise eğr daha mutlu oluruz.Ayrıca üsttekiler çalışmaz ise bu 8mb olanı da dene.
allah razı olsun senden..
üstad denedim ama uymadı. 4-5 gündür döne döne arıyorum bulamıyorum..Ne demek ustam. Cümlemizden . Çalışır ise eğr daha mutlu oluruz.
Rank
Ustam ekteki biosu da bir dene. Cihazın başka bir sorunu olmadığına emnmisin ?üstad denedim ama uymadı. 4-5 gündür döne döne arıyorum bulamıyorum..
Ustam ekteki biosu da bir dene. Cihazın başka bir sorunu olmadığına emnmisin ?
Link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rank
Rank
Kardeşim merhaba. casper c810 un bios unu yaz.üstad cihazın marka ve modeli Grundig UBS İ5 V2
eski biosu alamıyorum cihaz açılıyor görüntü gelmiyor denenebilecek her şeyi denedim tek ihtimal bios kaldı
Rank
Aynen son eklediğim bios casperin bir denesin bakalım. Ayrıca Casper b14y ile çalışması kuvvetle muhtemelKardeşim merhaba. casper c810 un bios unu yaz.