Hometech A100 Bios İsteği

edremitteknik

Forumda araştırdım ancak daha önce bulunamamış yeniden konu açayım dedim varsa paylaşabilirmisiniz Hometech 100A

Son düzenleme:

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Müşterim iadesini istedi hocam akşam üstü iade ettim teşekkür ederim.

hocam butur cihazlarda bios genelikle bulunmuyor bulunamama sebebi yaygin olmaması üretici firma ile mail yoluyla teymin ediliyor bilginiz olsun üretici firma ile mail yoluyla isteğiniz bu tür cihazlar tablet anakartı ile geliyor bilginize iyi forumlar

msinantasci

bismillah deyip ilk gün ilk paylaşımımı yapayım hometech a100 alfa 300i bu modelde kullanılan anakart c116c vb2 dir ldvs soketin tam altında yazar. buna uygun irbis marka nb60 modeli bizzat denedim olumlu sonuç aldım.

Trbios

Yönetici
bismillah deyip ilk gün ilk paylaşımımı yapayım hometech a100 alfa 300i bu modelde kullanılan anakart c116c vb2 dir ldvs soketin tam altında yazar. buna uygun irbis marka nb60 modeli bizzat denedim olumlu sonuç aldım.

teşekkürler ben bakmıyorum ama gelirse bakacam bios için Ç:)

msinantasci

hocam zaten bu cihazların arızası sabit ya axp288c yanıyor ya bios çöküyor şu ana kadar sadece bir kere intel atom işlemci değiştirdim onun haricinde hiç iade vermedim hepsini yapıp teslim ettim. ihtiyaç oldukça hometech konusunda tüm kardeşlerime tecrübelerimi dosyaları resimleri paylaşırım

bgrhnkrca

Merhabalar, alfa 100a biosa ihtiyacım var fakat içinden çıkan anakart kodu sizinkini tutmuyor.Bu C116C VC0 Acaba bunun için bios varmıdır elinizde.Teşekkürler

Trbios

Yönetici
Merhabalar, alfa 100a biosa ihtiyacım var fakat içinden çıkan anakart kodu sizinkini tutmuyor.Bu C116C VC0 Acaba bunun için bios varmıdır elinizde.Teşekkürler

Hocam bu işle edremitteknik
user-offline.png
arakdaşımız ilgieniyor onu beklerseniz ilgilenir .