Lenovo G50-70 (20351)=8=ACLU1-ACLU2 UMA NM-A272 Rev 1.0_2013-12-05 Bios

edremitteknik

Merhaba linkler silinmiş ama bendeki model ACLU1/ACLU2 U2 NM A271 REV:1.0 2013-12-05 Amd ekran kartlı varmıdır bios acaba ?

edremitteknik

Hocam bios u yazdım ancak amper 0.46 da kalıyor işlemci ve ekran kartı ısınıyor tüm voltajlarda normal ne olabilir ?

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Hocam bios u yazdım ancak amper 0.46 da kalıyor işlemci ve ekran kartı ısınıyor tüm voltajlarda normal ne olabilir ?

Ustam Akın Usta bir değerlendirsin konuya bakınca. Bu model hakkında benim pek bir bilgim yok. Fakat bazı forumlarda araştırma yaptım 0,56 Amperde kaldığından aynı modelde aynı sorundan birçok cihaz geldiğinden bahsetmişler. İo değişmişler yazılım atmışlar ısınma sorunu kesilmiş ama gene 0.50 de kalmış. Paneli siyah şekilde aktif ediyor ama caps lock felan yanmıyor görüntü de yok demişler. Ayrıca uma işlemi gerekebilir demişler. Etegre sorunu da olabilir. giris jack tarafindaki bQ ve isl yide unutmayin kontrol etmeyi voltajlari dahil normal gorseniz bile sorunlu cikabiliyor demişler.

Bu arada cihaz hiç açılmıyormu usta. Siyah ekranda mı kalıyor direk. İşlemci ve ekran kartı gereğinden fazla mı ısınıyor yoksa normal mi.

Son düzenleme:

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Valla ustam bu tarz benim denk geldiğim sorunlar genellikle aşırı ısınmadan kaynaklı işlemci veya ekran kartı bacağı birleşmesi oluyor. ısıtmayı deneyebilirsin. Tabi kontrol etmedi isen. Eğer şayet bundan kaynaklı olmadığını düşünmüyor isen ekran kartı devre dışı bırakıp deneyebilirsin yane UMA ile. Aşağıda bir video da paylaşılmış. Ben hiç bu modeli denemedim.

Son düzenleme:

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
bios kaynaklı bir sıkıntı gorunmuyor hocam ısı ile alakasi yok direk işlemci diyebilirim