Karagücük Elektronik
Öğretmen/Tamirci
Ustalarım ram slotu değiştirmem gerek ama havya ile olmadı sıcak hava ile olmadı bga makinem yok alttan ısı verim bir yol gösterirmisiniz
Vallahi komik olacak ama tupe ekmek kızartma demirinin üstüne catallari koyup üstüne ekledim lehim ermedi bgs makinesi gibi ısı veremedim hurda kart denedim tabiki trbios hocamın bana anlattığı ir lamba bga yapmaya çalışacam en kısa zamanda başka çarem yok
Ustam hurda kart elinizde fazla var mı ücret mukabilinde alabilirim kg ile
Ustam slotun plastikleri eridi lehim erimedi![]()
Bana temin edebilir misiniz acaba biraz elimde hiç yok bir iş gelse parça yok
Cansınız Hocam şu an hurda kartı alttan tabancayla işitiyorum duman çıkıyor ama lehim erimiyor çalışan kartta bu kadar ısı kartı dağıtır
Ustam arıza yok alev gibi içikullandığın sıcak hava tabancasında problem olabilir üflerken ucuna bakabilirsin ateş yoksa arızalıdır sadece üflüyordur.
malesef bga olmadan ssökemesin yada sıvı lehim havuzun olmasi lazimUstam arıza yok alev gibi içi![]()
Ustam bu bana açıkladığın ir lamba ile de sökülür dimi @Trbiosmalesef bga olmadan ssökemesin yada sıvı lehim havuzun olmasi lazim
sökülür o lamba plastiği eritmiyor diye biliyorumUstam bu bana açıkladığın ir lamba ile de sökülür dimi @Trbios