PEgatron ıpxsb bios

ukalap1ch59

Pegatron_IPXSB_H61_8Mb_Haier_1.03_FL064K bu dosyadaki ne dir diger dosyadaki yüklemeleri yaptık fakat ekran kartından görüntü alamiyoruz

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Pegatron_IPXSB_H61_8Mb_Haier_1.03_FL064K bu dosyadaki ne dir diger dosyadaki yüklemeleri yaptık fakat ekran kartından görüntü alamiyoruz

Siz yüklemeyi ne ile yaptınız acaba dos üzerinden mi. Ve başarılı bir şekilde güncelleme işlemi tamamlandı mı. Bahsettiğiniz dosya Flash programlayıcı aparat ile flashlanması gereken bios backup dosyadır. Bo modelin bazı ekran kartlarını çalıstırmadığı ve çalıstırması için bios güncelleme yapılması gerektiği ve güncelleme işinin sıkıntılı olduğuna dair bir konu okumuştum. Jumperlerin yerini doğru değiştirmesine rağmen çalıştıramayanlar olduğunu. O nedenle backup (bin) uzantılı dosyayı flash programlayıcı ile yüklemeyi denemenizi öneririm. Ayrıca bu anakartı hiç bilmiyorum ama Pegatron H61 çipset ile PCİ 3.0 olan ekran kartlarında görüntü alamazsınız diyenler de olmuş. Ayrıca onboard dan görüntü alabiliyormusunuz.

Son düzenleme:

ukalap1ch59

eprom cihaziyla her iki dosyada bios chipine yüklendi ve pc görüntü vermedi orjinal bios.bin dosyasina ulasabilegemiz bir yer varsa yardımcı olabilirmisiniz

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
eprom cihaziyla her iki dosyada bios chipine yüklendi ve pc görüntü vermedi orjinal bios.bin dosyasina ulasabilegemiz bir yer varsa yardımcı olabilirmisiniz

Anakartın bir resmini yükleme ihtimaliniz varmı acaba ? Üzerinde rev kodu vs var ise onu da yazabilirmisiniz. ?

Son düzenleme:

ukalap1ch59

konu çözüldü aynı model bir anakart bulunup bios dosyaları epromm cihazıyla kopyalanip benim bios chipme yüklendi ve düzeldi isterseniz bios dosyasını gönderebilirim ihtiyacı olan arkadasların direk sorununu çözer

ukalap1ch59

Yüklemek isteyenler Ch341a 24 25 Serisi Eeprom Flaş Bios Usb Programcı cihaz ile bios dosyasını anakarta sorunsuz bir şekilde yükleyebilirler

Not: SORUNSUZ ORGİNAL BİOSTUR