TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

REHBER - Monster Notebook Bios Bulma ve Güncelleme

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

GİRİŞ

Selamlar. Bildiğiniz üzere Monster kendi sitesinde herhangi bir bios güncellemesi sunmuyor. Bir Abra A5 V12.1 kullanıcısı olarak bilgisayarın alındığı tarih olan 2017'den beri herhangi bir bios güncellemesi yapmamıştım, daha doğrusu yapamamıştım. Son dönemlerde oyunlarda performans ve fps düşüklüğü, bilgisayar kullanımı sırasında donma ve takılmalar yaşadığımdan dolayı yeniden araştırmaya başladım ve sonunda biosumu güncellemeyi başardım. Bu rehberde de Abra A5 V12.1'imin biosunu nasıl güncellediğimi, sizlerin de sürümü farklı olsa da Monster marka laptoplarınızın biosunu nasıl güncelleyeceğinizi anlatmaya çalışacağım.

ÖNEMLİ UYARI: Bios update işlemi normalde de riskli bir işlemdir. Eğer ters giden bir şeyler olursa bilgisayarınız bir daha açılmayabilir. Bu işlem halihazırda bu kadar riskliyken bir de Monster tarafından yayınlanmayan bir biosu bilgisayarınıza yüklemenizin ne kadar riskli olabileceğini siz düşünün. Oluşabilecek herhangi bir hasardan veya problemden kullanıcı sorumludur, herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Son düzenleme:

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi