TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

Rt809h

Karagücük Elektronik

Moderatör
Moderatör
Tepki
28

Rank

Merhaba RT809F yerine H olan modeli aldım SVOD çok pahalıydı bu uygun geldi aldım yalnız birkaç sorum olacak:

1- kb9012 ve ıte için aparatları nasıl kurulur, flex kablo ile ıte yazılıyor ama nasıl veya kb için sadece adaptör var sanırm kapasitör ve direnç lehimlemek gerek vs genel bilgisi olan var mı?

kısacası detaylı kullanım ile ililgi pdf bilgi vs var mı :)

Son düzenleme:

gobrasoft

Tek Yıldız Elektronik - Trabzon
Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

Merhaba RT809F yerine H olan modeli aldım SVOD çok pahalıydı bu uygun geldi aldım yalnız birkaç sorum olacak:

1- kb9012 ve ıte için aparatları nasıl kurulur, flex kablo ile ıte yazılıyor ama nasıl veya kb için sadece adaptör var sanırm kapasitör ve direnç lehimlemek gerek vs genel bilgisi olan var mı?

kısacası detaylı kullanım ile ililgi pdf bilgi vs var mı :)

Konuyla bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. Şöyle bir klavuz mevcut. Gördüğüm kadarı ile içerisinde kb9012 ile ilgili kısım anlatılmış. Kaynak türkçe değildir. Umarım işinize yarar.

Link:

Ayrıca İte için şöyle bir anlatım videosu mevcut:

Link:

Karagücük Elektronik

Moderatör
Moderatör
Tepki
28

Rank

üstadım bu elektronik için de kendimizi ilerletmek için kaynak bişeler var mı genelde eğitim setlerini ücretli satıyorlar

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

üstadım bu elektronik için de kendimizi ilerletmek için kaynak bişeler var mı genelde eğitim setlerini ücretli satıyorlar

Belirttiğiniz gibi ustam. Çoğu ücretli. Malesef elimde böyle bir kaynak yok. Ben genelde mecburen çözemediğim bir konu olunca onun üzerinde araştırma yaparak ulaşmaya çalışıyorum. Genelde youtube de birçok bilgiye ulaşılabiliyor. (Anakart arıza tespiti vs. gibi). Veya elektronik ile ilgili forumlardan. Genel olarak bir eğitim seti izlemeyi hiç düşünmedim. Eksiklerimiz gerçekten çok fazla. Böyle bir kaynak olması gerçekten güzel olurdu.

Karagücük Elektronik

Moderatör
Moderatör
Tepki
28

Rank

aynen hocam ben bir tane sordum 4000+ diyor ıo bios falan da vercekmiş güya allah bilir eskidir çoğu :D mert şener üstad var youtube ben bayağı bir şeyler kaptım ondan da maillere cevap vermiyor o da sağlık olsun tek eksiğim bga makinesi önerin var mı ustam

olaki bu sorunu çözersem tr video atmak istiyorum kaynak olsun millete bilgi ihtiyaçtır parayla satılmasını istemem :) hatta gsmturkey diye forumda banlamışalr ücretsiz forumda mutluluklar diye :D :D :D vip bölümünü eleştirdim diye hey allahım

gobrasoft

Yönetici
Tepki
232
Web
www.trbios.com

Rank

aynen hocam ben bir tane sordum 4000+ diyor ıo bios falan da vercekmiş güya allah bilir eskidir çoğu :D mert şener üstad var youtube ben bayağı bir şeyler kaptım ondan da maillere cevap vermiyor o da sağlık olsun tek eksiğim bga makinesi önerin var mı ustam

olaki bu sorunu çözersem tr video atmak istiyorum kaynak olsun millete bilgi ihtiyaçtır parayla satılmasını istemem :) hatta gsmturkey diye forumda banlamışalr ücretsiz forumda mutluluklar diye :D :D :D vip bölümünü eleştirdim diye hey allahım

Doğru bir düşünce ustam. Ben de bilginin para ile satılmasından yana değilim. Fakat maalesef bu işi gelir kaynağı olarak kullananlar var onlara da bişey diyemem. Sonucta bir birikim. Umarım sorunu çözersin. Bga cihaz önerisine gelince bu konuda pek uzman olmadığımı söylemeliyim. Konu hakkında uzman arkadaşlar var ise bilgi verirler. Ayrıca eleştirilere açık olmak gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlar ayıp etmiş. :)

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi