TRBios'a Hoş Geldin!

Merhaba Sayın Üye Aramız'a hoş geldiniz Tüm Konu içeriklerimizi beğenerek destek olunuz. Firma ünvan ismi belirtiniz ✔️ Umarim İyi Vakit geçirmeniz dileğiyle ✔️

Talep: ASUS X540MA-GO072 Bios Lazım

Mert38

Tepki
0

Rank

ASUS X540MA-GO072 Bios Lazım. Sitesindeki biosları direkt çipe yazarken dosya boyutu çipin boyutundan daha büyük uyarısı alıyorum ve anakartı çalıştıramıyorum. Backup olması gerek galiba.

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

Mert38

Tepki
0

Rank

Çok teşekkür ederim hocam. Yarın dükkana geçince kontrol edip sonucu paylaşırım.

Mert38

Tepki
0

Rank

Hocam bioslarınızı denedim. Kendi biosunda Güç ışığı yanıp sönüyordu. Sizin bioslarda güç ışığı yanıyor fakat start almıyor cihaz. 3.3v 5v 19v voltajlar var. Mosfetlerde sorun yok cihazda sıvı teması vardı. İşlemcisi mi arızalı acaba

Mert38

Tepki
0

Rank

Maalesef hocam. Sahibi uygun maliyetli bişey çıkarsa yapın demişti. Tüm komponentleri ölçtüm kısa devre kontrolü vs. yaptım ama cihazda kısa devre yok. 3.3v 5v 19.42v voltajları okuyorum ama anakart start almıyor sadece sizin biosta ışık yakabiliyor cihaz. Muhtemelen daha da çok uğraşmayıp iade edeceğim cihazı. Sahibi de para harcamak istemeyen birisi...

Trbios

Blc bilişim Bilgisayar Servisi İstanbul
Yönetici
Tepki
297
Web
www.Trbios.com

Rank

Cektigi amperi görebilsek birsey soyleye bilirdim voltaj metreden 19 volt kac amp cektigi görmem lazim

Anakart Satış E-ticaret

BLC Bilişim Bilgisayar Servisi