Casper h36 parça istek

edremitteknik

New member
Arkadaşlar merhaba hayırlı işler casper h36 alt ve üst kasa lazım 2. El fark etmez biraz düzgün olsa yeter elinde olan varsa haber edebilir mi. Alt kasa sıfır olarak var 300 TL biraz fazla geldi 2. El arıyorum.

Arkadaşlar merhaba hayırlı işler casper h36 alt ve üst kasa lazım 2. El fark etmez biraz düzgün olsa yeter elinde olan varsa haber edebilir mi. Alt kasa sıfır olarak var 300 TL biraz fazla geldi 2. El arıyorum.

Üstad elimde yok ama sahibinden de baya uygun fiyata satan var komple kasa gördüm. 150 tl civarı. Bir araştır istersen. Link atmak istemiyorum belki kurallara aykırıdır diye.

sahibinden linki paylaşa bilirsiniz hocam oyle bir yasak yok tabiki ustamız işi görülsün h36 saglam zor çıkarsa yazarım

sahibinden linki paylaşa bilirsiniz hocam oyle bir yasak yok tabiki ustamız işi görülsün h36 saglam zor çıkarsa yazarım

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim ustam.

Casper h36 Komple kasa Sahibinden de 149.99 TL ye satıyorlar bir iletişime geçer isen bilgilendirme alırsın üstadım . Link paylaşıyorum.

Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.

Hocam merhaba verdiğiniz ilana baktım ama orda cover ön çerçeve ve üst kasa var bana özellikle alt kasa lazım

Hocam merhaba verdiğiniz ilana baktım ama orda cover ön çerçeve ve üst kasa var bana özellikle alt kasa lazım

Evet ben de şimi dikkat ettim. üstad biraz çevremden araştırdım soruşturdum elinde bulunan kimseyi bulamadım. Şu an sanırım bulunmaz hint kumaşı bu kasa. İnternette ise biryer buldum satan o da 245 tl fiyat.

Son düzenleme:
Bende vardi bi tane alt kasa h36
bakayim da yazarim lazim olan varsa