V
vatansever
Guest
slm iyi akşamlar arkadaşlar bana hp pavilion dv6 -1115et bios dosası lazım elinde olan varsa paylaşa bilirmi rica etsem
söyle soylim chip önemi winboard olsun yeterli elinizde hurda kart var ise değerlendire bilirsiniz 32 bit örnek 25q32 örnek 25q64 diye yazar saygılarımlaallah raız olsun ustam bir soru daha cvp larsanız çok çok iyi olur üzerindeki çipin 4 mb ise 32 lik 8 mb ise 64 liü bunu nasıl anlarız birde ustam genelde bu modeller çıkıyor nette aradağım zaman 25Q
bunu arıyorum satan hiç bir yer yok 24x16avs10 varsa satan bir yer link verebilirmisin link burda yasaksa özelden atabilirmisinçok fazla oldum biliyorum şimdiden çok ama çok teşekür ediyorum
çok çok çok çok çok çok sağol ustam yani bunlar olur
25Q64FVSIG 8M 3V WINBOND BIOS CHIP
25Q32BVSIG WINBOND 4MB BIOS CHIP
selamün aleyküm ustam size bir sorum olcak cevaplarsanız çok iyi olur bu verdiğin linkleri indirdim ama anlayamaığım bir şey var 1 linkte ki winrar içinde 4 dosya var bunları tek çipemi yükleyeceğim yoksa tek tek denemek için mi esim yükleyeceğim gerçi yazma ciyazı ve çipleri sipariş verdim ama daha gelmedi
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.link ustam
selamün aleyküm ustam size bir sorum olcak cevaplarsanız çok iyi olur bu verdiğin linkleri indirdim ama anlayamaığım bir şey var 1 linkte ki winrar içinde 4 dosya var bunları tek çipemi yükleyeceğim yoksa tek tek denemek için mi esim yükleyeceğim gerçi yazma ciyazı ve çipleri sipariş verdim ama daha gelmedi
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.link ustam
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.