Neler yeni

HP 15-p101nt Bios dosyası

HP 15-p101nt Bios dosyasına ihtiyacım var

Ciahazın seri numarasını paylaşın. Ayrıca orjinal yedek var ise paylaşın lütfen. Hp cihazlarda tek bios içerisinde birden çok model olabiliyor. Veya BID numarası biliyor iseniz paylaşın. Anakart kodu paylaşın. Sitemizde bios isteği için şablon bulunmaktadır. İstekte bulunurken lütfen site kurallarını okuyarak bu şablona uyunuz.

11- ⁠ Tüm Bios / EC bios / Firmware istekleri, bios-me-repair-clean ise BIOS onarımı veya ME Temizleme için İsteklerinizi aşağıdaki şablona göre istemelisiniz.

Cihaz: (Laptop, Masaüstü, Telefon, Tablet vb.)
Marka: (Apple, Lenovo vb.)
Model: (Cihazın tam model adı ve numarası gereklidir)
Kurul numarası: (Yönetim kurulu numarasını ve revizyonunu ekleyin)
Talep: (Bios / Clean ME / EC bios / Firmware)

Cihaz çalışıyor ama görüntü vermiyordu bende internetten anakart üzerindeki model ile bios buldum ve ezp2023+ ile yazdım cihaz çalıştı lakin cihazın F11 şuan çalışan bios bu yüzden cihaz power tuşuna bastıktan 30 sn sonra ekranı veriyor cihazın hp sitesinde baktığımda F57 güncel versiyon görünüyo lakin dosyayı indirip kurduğumda cihaz bios update yapmıyor hata veriyor.

Ekli dosyalar

• IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 3
Cihaz çalışıyor ama görüntü vermiyordu bende internetten anakart üzerindeki model ile bios buldum ve ezp2023+ ile yazdım cihaz çalıştı lakin cihazın F11 şuan çalışan bios bu yüzden cihaz power tuşuna bastıktan 30 sn sonra ekranı veriyor cihazın hp sitesinde baktığımda F57 güncel versiyon görünüyo lakin dosyayı indirip kurduğumda cihaz bios update yapmıyor hata veriyor.

30 saniye sonra görüntü vermesi bios sürümü ile ilgili değil. Biosun clean yapılması gerekmekte. Geç açılan biosu yedek alıp buraya yüklerseniz temizleyebiliriz.

30 saniye sonra görüntü vermesi bios sürümü ile ilgili değil. Biosun clean yapılması gerekmekte. Geç açılan biosu yedek alıp buraya yüklerseniz temizleyebiliriz.
bios geç açması ve onarılması için vip üyelik almanız gerekmektedir.