Neler yeni

hp-16-d1034nt

üstatlar biosta şifre var yedeğini yükledim
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.

Üstadım aldığınız yedekte sorun var gibi gözüküyor. Ayrıca Bilgisayarın seri numarasını paylaşırmısınız. Sağlam bir yedek almanız önemli. Stock firmware ile birleştirebiliriz.

Son düzenleme:
SN:5CD25078ZR
MODEL:G3MB
DAG3MMB5CB0 REV:B
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.
ekledim üstat

Üstadım eklediğiniz bu bios pc ye tekrar yazdığınızda çalışıyor mu acaba ? Ya yedek almanızda ya da yüklemeniz sırasında bir sıkıntı olacak ki bios dosyası bozuluyor. Veya bozuk dump ediyorsunuz.

Ayrıca bilgisayar arkasında veya etiketinde bir ürün numarası yazıyor mu acaba Product name oalrak geçebilir. Örneğin: 2UF65AS#ABA gibi.

Lütfen ekteki biosu deneyip bilgi verirmisiniz ?

Link:

Tamam yukarıda paylaştığım biosu deneyin üstadım. Ama dediğim gibi bence bir yedek daha almayı deneyin. Şu an şifre isteyen biostan. Yedekledikten sonra yukarıda paylaştığım biosuı deneyin.

Ayrıca Ec dökümünü de paylaşmanızı rica ederim. Bir ihtimal parola ec dsoyasında olabilir.

üstadım bios çalıştı sorunda çıkmadı şöyle bi uyarı veriyor
eline sağlık
manufacture programming mode is in unlock mode

üstadım bios çalıştı sorunda çıkmadı şöyle bi uyarı veriyor
eline sağlık
manufacture programming mode is in unlock mode

Linkteki videoda belirtilen adımları uygulayarak sorunu çözebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Link:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.