Neler yeni

HP ProBook 635 Aero G7 BIOS

Merhabalar
HP PROBOOK 635 AERO G7
lınden-6050a3147201-mb-a01(a1)
SN: 5CG1386GVP

bıos dosyası lazım eski yedeğimi paylaşıyorum şimdiden teşekkürler

Orjinal dosyadan çıkartıldı. Deneyip bilgi paylaşınız lütfen.

Ekli dosyalar

• S84_01180100.rar
    6.7 MB · Görüntüleme: 3
Orjinal dosyadan çıkartıldı. Deneyip bilgi paylaşınız lütfen.
işe yaramadı maalesef batarya veya şarj aleti takılınca kendisi otomatik tetikliyor herhangi bir fan çalışması ısınma olmuyor kartın arka yüzünde bir tane daha bıos entegresi vardı onuda ekliyorum onun için bir dosya varsa birde onu deneyebilirim. şimdiden teşekkürler. Müşterinin demesine bakılırsa bilgisayar Sure Start Recovery hatası vermiş bu hatayı alınca bataryasını sök tak yapmışlar daha sonrasında görüntü gelmemiş cihazdan

Ekli dosyalar

• U366 YEDEK.zip
    5.1 MB · Görüntüleme: 2
işe yaramadı maalesef batarya veya şarj aleti takılınca kendisi otomatik tetikliyor herhangi bir fan çalışması ısınma olmuyor kartın arka yüzünde bir tane daha bıos entegresi vardı onuda ekliyorum onun için bir dosya varsa birde onu deneyebilirim. şimdiden teşekkürler. Müşterinin demesine bakılırsa bilgisayar Sure Start Recovery hatası vermiş bu hatayı alınca bataryasını sök tak yapmışlar daha sonrasında görüntü gelmemiş cihazdan

Ekte eklediğim biosları numarasına göre yazın. Anakartın schematic malumatını göremedim. Fakat ikinci paylaştığınız ec dosyası olmalı. İkisinin de boyutu aynı. Olmaz ise ters şekilde yazdırıp deneyin.

Kolaylıklar.

Ekli dosyalar

• U366-U367.rar
    13.2 MB · Görüntüleme: 3
Son olarak ekte eklemiş olduğum biosları deneyin. Sorun kronik olarak aynı tarz da devam ediyor ise başka bir sorun var demektir. Müşterinin demesine göre bios sorunu oalrak duruyor fakat orjinal dosyasından çıkarttığımız bios ile aynı hatayı veriyor ise başka bir sorun var demektir.

Link:
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.

Yukarıda paylaştığım biosları da aynı şekilde önce birini öne diğerini arkaya sonrada tam tersi şekilde deneyin.