Neler yeni

Lenovo ThinkCentre M70q amazon lock

yılmazteknik

New member
Web sitesi
yilmazteknikbilgisayar.com
Merhabalar ;
Lenovo ThınkCentre M70q
Machine Type : 11E8
SN: PC21MVXZ
Bilgisayardaki sistem farklı ve hiçbir şekilde windows işletim sistemi kurulumuna izin vermiyor ve bıos ekranına girmiyor
Normal kullanılabilir hale nasıl getirilebilir konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim nette araştırdım fakat sonuca ulaşamadım.
BIOS yedeklerimi de paylaşıyorum şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• yedekler.zip
    5.9 MB · Görüntüleme: 1
Merhabalar ;
Lenovo ThınkCentre M70q
Machine Type : 11E8
SN: PC21MVXZ
Bilgisayardaki sistem farklı ve hiçbir şekilde windows işletim sistemi kurulumuna izin vermiyor ve bıos ekranına girmiyor
Normal kullanılabilir hale nasıl getirilebilir konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim nette araştırdım fakat sonuca ulaşamadım.
BIOS yedeklerimi de paylaşıyorum şimdiden teşekkürler.

Bu model chromeos sistem ile amazon şirketi için lenovo tarafından yapılandırılmış bir sistem. Bu model üzerinde windows çalıştırmak için veya farklı bir bios dosyası ile çalıştırmak için daha önceden birçok deneme yaptık fakat başarı sağlayamadık. (Birçok benzer veya yakın donanımda bios dosyası denendi) Ayrıca bu model için yayınlanan bir windows sürücüsü kesinlikle yok. Yane bir şekilde boot etmekde başarılı olsanız bile muhtmelen çekirdek önyükleme türü tamamen chromeos için yapılandırıldığı için o zaman Windows'unuz olduğunda, ses veya bazı sürücüler muhtemelen çalışmayacaktır. Lenovo sitesinde yayınlanan windows sürücüleri ise "This package updates the basic input/output system (BIOS) on all ThinkCentre M70q, M80q, M90q, ThinkStation P340 Tiny systems." adı altıunda birden çok model yane diğer modellerin sürücüleri.

Kullanıcılar tarafından yapılan bazı tartışmalar:
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.